Мисија

Мисија

Ко смо и зашто постојимо?

Ми смо средња стручна школа у којој сви запослени брину да се ученици образовно и васпитно утемеље за даљи зивот и школовање, да их учинимо мислећим и стручним, отвореним и спремним људима за сваку иницијативу.

 

Визија

Где зелимо да стигнемо?

Зелимо школу где ће се радо боравити, место медјусобног увазавања и сарадницког рада ученика и наставника, опремљену модернисм наставним средствима и високо вредновану у локалној средини.

 

Области промене

1. Настава и учење

2. Школска клима

3. Унутрашњи и спољни односи

 

Потребе и приоритети

1. Унапредјење квалитета наставе и опремање савременим наставним средствима

2. Стручна размена искуства и сарадња са родитељима

3. Локална афирмација школе и сарадња са другим сродним школама

 

КАКО НАШИ ЂАЦИ ВИДЕ СВОЈЕ СМЕРОВЕ?

ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР ЕНЕРГЕТИКЕ – Са ови смером ћеш учити за којоу жицу да се НЕ ухватиш. Електране, далеководи, дизалице и трафое ћеш вадити из рукава а лифтове ћеш познавати као свој џеп, нарочито ако хоћеш да се заглавиш са добром женском.
ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР АУТОМАТИКЕ :  Лењ си? Пусти да машина ради за тебе.Конкуренција је велика, зато пожури! Аутоматика чека на тебе, ако умеш да размишљаш.
ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР РАЧУНАРА : Ово је елитни смер. ако хоћеш да будеш елита, упиши рачунаре !!!!!!  Научи да програмираш и одржаваш рачунаре.


ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР ЕЛЕКТРОНИКЕ : Занимају те разне ствари: телефони, телевизори, мреже….? На ово мсмеру ћеш ући у свет електронике, зато ти неће бити проблем да повежеш мрежу за “Кантере” 😉 …….
ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАТЕРИ И МОНТЕРИ : Наш посао је да уводимо струју у куће и доводимо је до кућа. Без нас ваша кућа би изгледала као у средњем веку а људи би гледали телевизор у мраку , ако би имали струје у кући у опште! овде леже паре и кеш лова се обрће.

АУТОЕЛЕКТРИЧАР : Ово је елитни посао! 
Инструмент у руке и за 10 минута посао је завршен. Руке чисте, а аутомобили задовољни. Притом радиш само са новим аутомобилима. Ко зна, можда једног дана поправиш поршеа, ако ништа друго знаћеш да набуџиш музику у југа.


ТЕНИЧАР ВИСОКОГРАДЊЕ :
 ” Не гледај ме са висине”, кажу вам људи који мисле да се правите важни. Ударите им контру и упишите овај смер  ( попните се на зграду коју сте ви изградили и гледајте цео свет са висине ) 🙂

АРХИТЕКТОНСКИ ТЕХНИЧАР :  Волиш цртање, дизајн? Ако  си уметничка душа, онда је ово прави смер за тебе. Постаните идејни творац прелепих грађевина из снова. Цртај за велике паре. Само пази на прецизност, једна погрешна линија и цела кућа пада.